کاربر از چه مرورگری استفاده میکند؟
#1
Note 
سلام و تبریک پیشاپیش به مناسبت فرا رسیدن عید فطر
میخواستم بپرسم چطور باید بفهمم که کاربر از چه مرورگری استفاده میکنه؟ با php
ممنون.

پاسخ
#2
Note 
سلام عید شما هم پیشاپیش مبارک باشه
با بررسی header ها میتونیم بفهمیم کاربر از چه مرورگری با چه ورژنی با چه سیستم عاملی و چه نسخه ای وارد شده

کد php:
<?php
$header
=$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
//echo $header;
switch($header){
case 
strpos($header'Chrome') == TRUE:
    
$browser='Chrome';
    break;
case 
strpos($header'Firefox') == TRUE:
    
$browser='Firefox';
    break;
case 
strpos($header'MSIE') == TRUE:
    
$browser='Internet Explorer';
    break;
default:
    
$browser='Unknown';
}
echo 
"You are using $browser browser.";
?>

HAPPY CODING
پاسخ
ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Note چرا میگن نباید دیگه از mysql در php استفاده کنیم؟ FireBug 3 910 18-01-2015 ساعت 16:29
آخرین ارسال: rockstar
Note چجوری میتونم از تگ های get و post استفاده کنم Download95 6 742 26-03-2014 ساعت 16:17
آخرین ارسال: C0der
Note کد بستن تمام تگ های باز در PHP Daniel 0 504 02-09-2013 ساعت 18:27
آخرین ارسال: Daniel
Note جلوگیری از دسترسی مستقیم به یک فایل php WWWorker 0 557 15-07-2013 ساعت 13:17
آخرین ارسال: WWWorker

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان