• کاربر از چه مرورگری استفاده میکند؟
    #1
    Note 
    سلام و تبریک پیشاپیش به مناسبت فرا رسیدن عید فطر
    میخواستم بپرسم چطور باید بفهمم که کاربر از چه مرورگری استفاده میکنه؟ با php
    ممنون.

    پاسخ
    #2
    Note 
    سلام عید شما هم پیشاپیش مبارک باشه
    با بررسی header ها میتونیم بفهمیم کاربر از چه مرورگری با چه ورژنی با چه سیستم عاملی و چه نسخه ای وارد شده

    کد php:
    <?php
    $header
    =$_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
    //echo $header;
    switch($header){
    case 
    strpos($header'Chrome') == TRUE:
        
    $browser='Chrome';
        break;
    case 
    strpos($header'Firefox') == TRUE:
        
    $browser='Firefox';
        break;
    case 
    strpos($header'MSIE') == TRUE:
        
    $browser='Internet Explorer';
        break;
    default:
        
    $browser='Unknown';
    }
    echo 
    "You are using $browser browser.";
    ?>

    HAPPY CODING
    پاسخ
    ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

    موضوعات مرتبط با این موضوع...
    موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
    Note چرا میگن نباید دیگه از mysql در php استفاده کنیم؟ FireBug 3 1,251 18-01-2015 ساعت 16:29
    آخرین ارسال: rockstar
    Note چجوری میتونم از تگ های get و post استفاده کنم Sajjad95 6 972 26-03-2014 ساعت 16:17
    آخرین ارسال: C0der
    Note کد بستن تمام تگ های باز در PHP Daniel 0 616 02-09-2013 ساعت 18:27
    آخرین ارسال: Daniel
    Note جلوگیری از دسترسی مستقیم به یک فایل php WWWorker 0 846 15-07-2013 ساعت 13:17
    آخرین ارسال: WWWorker

    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان