PHP- پیدا کردن مسیری که فایل در اون قرار داره؟
#1
Note 
به نام خدا
سلام، این سایت رو یکی از دوستام به من معرفی کرد و گفت که اگر سوال php دارم اینجا بپرسم انشد که اومدم و ثبت نام کردم امیدوارم کمکم کنید. من به این زبان علاقه خاصی دارم.

سوالم اینه که چطور مسیری که فایل جاری تو اون هست رو دریافت کنیم؟ مسیر خود فایل رو نمیخوام ها؟ مسیر فولدری که فایل تو اون قرار داره؟
با تشکر.

پاسخ
#2
Note 
سلام
خوش اومدی
من زیاد حرفه ای نیستم اما اینارو پیدا کردم برات

کد php:
<?php
 
echo dirname__FILE__ ) . DIRECTORY_SEPARATOR;;
 echo 
__DIR__ DIRECTORY_SEPARATOR;
?>

امتحان نکردم اما باید درست باشه Heart

پاسخ
#3
Note 
خیلی ممنون
اره دقیقا همونی بود که میخواستم

آخرین ویرایش: 05-09-2013 ساعت 11:29، توسط Daniel
پاسخ
ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Note کتاب آموزش PHP از مقدماتی تا پیشرفته Stack OverFlow 0 995 16-02-2015 ساعت 10:48
آخرین ارسال: Stack OverFlow
Note حذف نام فایل از مسیر در php WWWorker 0 306 19-08-2014 ساعت 11:12
آخرین ارسال: WWWorker
Note پیدا کردن اسم FTP server maynoush 3 456 12-07-2014 ساعت 17:14
آخرین ارسال: C0der
Note پیدا کردن همه لینک ها در صفحه با php WWWorker 0 253 09-05-2014 ساعت 15:28
آخرین ارسال: WWWorker
Note پیشنهاد منبع برای class نویسی mahbobe.prog 1 363 08-04-2014 ساعت 22:23
آخرین ارسال: Daniel
Note پیدا کردن تعداد تکرار حروف در رشته PHP.sec 0 315 07-04-2014 ساعت 15:17
آخرین ارسال: PHP.sec
Note پیدا کردن نزدیکترین کلمه به کلمه وارد شده PHP.sec 0 305 07-04-2014 ساعت 15:15
آخرین ارسال: PHP.sec
Note پیدا کردن همه لینکهای موجود در صفحه WWWorker 0 262 04-04-2014 ساعت 10:21
آخرین ارسال: WWWorker
Note آموزش PHP از مقدماتی تا پیشرفته Stack OverFlow 0 364 28-02-2014 ساعت 16:23
آخرین ارسال: Stack OverFlow
Note اسکریپت اپلود فایل با قابلیت Drag and drop (بسیار زیبا) Behnam Designer 1 483 25-01-2014 ساعت 15:58
آخرین ارسال: VBProgrammer

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان