چطور یه مسنجر بسازم؟؟؟!!!البته توش شکلک هم بشه ارسال و دریافت کرد؟؟
#1
Note 
چطور یه مسنجر بسازم؟؟؟!!!البته توش شکلک هم بشه ارسال و دریافت کرد؟؟؟

...هیچکس ویرانیم را حس نکرد...
...وسعت تنهاییم را حس نکرد...
...درمیان خنده های تلخ من...
...گریه های پنهانیم را حس نکرد...

پاسخ
#2
Note 
سلام این برنامه رو دانلود کن

فقط باید شکل ها رو اضافه کنی و بصورت متن بفرستی مثل Smile و بعد باید برنامه طوری بنویسی که وقتی عبارت Smile اومد بجاش شکلو نمایش بده

چطور امضا کنم؟  Huh
پاسخ
#3
Note 
دان کردم زیاد جالب نبوت

...هیچکس ویرانیم را حس نکرد...
...وسعت تنهاییم را حس نکرد...
...درمیان خنده های تلخ من...
...گریه های پنهانیم را حس نکرد...

پاسخ
#4
Note 
moeinmq نوشته است:دان کردم زیاد جالب نبوت

سورس یاهو مسنجر بدم خدمتتون؟

برای جایگزینی عکس بجای متن هم باید از Richtextbox استفده کنی:

[VB]
Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hWnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
Private Sub Form_Load()
With RichTextBox1
.SelStart = Len(.Text)
Clipboard.Clear
Clipboard.SetData Image1.Picture
SendMessage .hWnd, &H302, 0, 0
Clipboard.Clear
Clipboard.SetData Image2.Picture
SendMessage .hWnd, &H302, 0, 0
Clipboard.Clear
Clipboard.SetData Image3.Picture
SendMessage .hWnd, &H302, 0, 0
Clipboard.Clear
Clipboard.SetData Image4.Picture
SendMessage .hWnd, &H302, 0, 0
End With
End Sub
[/VB]

چطور امضا کنم؟  Huh
پاسخ
#5
Note 
ممنون.فعلا بخاطر مدرسه مجبوم کم سر بزنم.باز اگه چیزی جالب پیداکردید بذارید

...هیچکس ویرانیم را حس نکرد...
...وسعت تنهاییم را حس نکرد...
...درمیان خنده های تلخ من...
...گریه های پنهانیم را حس نکرد...

پاسخ
ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Note ارتباط vb با سایر نرم افزارها ؟؟؟ azadi.isatis 4 610 18-03-2013 ساعت 16:46
آخرین ارسال: azadi.isatis
Note کتاب توابع ریاضی در ویژوال بیسیک THE KNIGHT 0 367 10-09-2012 ساعت 09:16
آخرین ارسال: THE KNIGHT

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان