• گرفتن مسیر فایل جاری بدون نام فایل
    #1
    Note 
    سلام عزاداریهاتون قبول باشه
    من میخوام مسیری که فایل از اونجا اومده رو بدون نام فایل بگیرم چطوریه؟ البه مسیری که روی سرور هست رو میگم مثلا اینطوری باشه

    اما الان اینطوریه

    کد من
    کد php:
    <?php
    $url
    ="http://{$_SERVER ['HTTP_HOST']}$_SERVER ['PHP_SELF']  . '/';
    echo 
    $url;
    ?>
    لطفا جواب بدید سرچ کردم نبود

    پاسخ
    #2
    Note 
    درود من بر شما Confusedmilingsmiley:
    dirname اضافه کن بهش
    کد php:
    <?php
     $url
    ="http://{$_SERVER ['HTTP_HOST']}.dirname($_SERVER ['PHP_SELF'])  . '/';
     echo 
    $url;
    ?>

    چطور امضا کنم؟  Huh
    پاسخ
    ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

    موضوعات مرتبط با این موضوع...
    موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
    Note حذف نام فایل از مسیر در php WWWorker 0 716 19-08-2014 ساعت 11:12
    آخرین ارسال: WWWorker
    Note اسکریپت اپلود فایل با قابلیت Drag and drop (بسیار زیبا) Behnam Designer 1 635 25-01-2014 ساعت 15:58
    آخرین ارسال: VBProgrammer
    Note Include کردن اتوماتیک همه فایل ها در یک مسیر PHP.sec 1 713 08-10-2013 ساعت 11:47
    آخرین ارسال: @EchO
    Note PHP- پیدا کردن مسیری که فایل در اون قرار داره؟ Php1 2 672 05-09-2013 ساعت 09:35
    آخرین ارسال: Php1
    Note نمایش لیست فایلها در یک مسیر -PHP SOFTAFZAR 0 439 03-05-2013 ساعت 09:01
    آخرین ارسال: SOFTAFZAR

    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان