گرفتن مسیر فایل جاری بدون نام فایل
#1
Note 
سلام عزاداریهاتون قبول باشه
من میخوام مسیری که فایل از اونجا اومده رو بدون نام فایل بگیرم چطوریه؟ البه مسیری که روی سرور هست رو میگم مثلا اینطوری باشه

اما الان اینطوریه

کد من
کد php:
<?php
$url
="http://{$_SERVER ['HTTP_HOST']}$_SERVER ['PHP_SELF']  . '/';
echo 
$url;
?>
لطفا جواب بدید سرچ کردم نبود

پاسخ
#2
Note 
درود من بر شما Confusedmilingsmiley:
dirname اضافه کن بهش
کد php:
<?php
 $url
="http://{$_SERVER ['HTTP_HOST']}.dirname($_SERVER ['PHP_SELF'])  . '/';
 echo 
$url;
?>

چطور امضا کنم؟  Huh
پاسخ
ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Note حذف نام فایل از مسیر در php WWWorker 0 308 19-08-2014 ساعت 11:12
آخرین ارسال: WWWorker
Note اسکریپت اپلود فایل با قابلیت Drag and drop (بسیار زیبا) Behnam Designer 1 487 25-01-2014 ساعت 15:58
آخرین ارسال: VBProgrammer
Note Include کردن اتوماتیک همه فایل ها در یک مسیر PHP.sec 1 576 08-10-2013 ساعت 11:47
آخرین ارسال: @EchO
Note PHP- پیدا کردن مسیری که فایل در اون قرار داره؟ Php1 2 516 05-09-2013 ساعت 09:35
آخرین ارسال: Php1
Note نمایش لیست فایلها در یک مسیر -PHP SOFTAFZAR 0 353 03-05-2013 ساعت 09:01
آخرین ارسال: SOFTAFZAR

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان