سورس قطع کردن اتصال به اینترنت با رفرش کردن
#1
Note 
قبلا یه سروس دیده بوتم که تا طرف به اینتر نت وصل میشد فرمان کلیدF5میداد و نمیذاشت صفحه باز بشه.
اون سروس رو میخوام لطفا با آموزش کامل برام بذارید ممنون میشم.
درضمن نمیشه یکاری کرد بازه زمانیش بیشتر بشه؟مثلا هر5یا10ثانیه رفرش انجام بده(چیکار باید بکنم؟اگه تایمر داره اینترول تایمرو زیاد کنم؟؟؟)؟؟؟

...هیچکس ویرانیم را حس نکرد...
...وسعت تنهاییم را حس نکرد...
...درمیان خنده های تلخ من...
...گریه های پنهانیم را حس نکرد...

پاسخ
#2
Note 
سلام داداش
اول اینکه سروس نیست سورسه
دوم اینکه با رفرش اینترنت قطع نمیشه پس عنوان تاپیکت رو اصلاح کن
سوم نداریم! :tonguesmiley:

اینم سورس:
[VB]
Private Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long

Private Function IsInternetOn() As Boolean
IsInternetOn = InternetGetConnectedState(0&, 0&)
End Function

Private Sub Timer1_Timer()
If (IsInternetOn) Then
Label1.Caption = "Connected."
SendKeys "{f5}"
'Shell "rasdial /d", vbHide
Else
Label1.Caption = "Disconnected."
End If
End Sub
[/VB]

اگر میخوای اینترنت رو کلا قطع کنی کد Shell "rasdial /d", vbHide رو از حالت کامنت در بیار .

I - YOU = FALSE
استاد ازم میپرسه چند تا وب سرور نام ببر میگم Apache,Lite speed,tomcat
استاد مینویسه: Apache,Light smith,tomcat
استاده داریم؟ :i'm_ok:
پاسخ
#3
Note 
Ali Developer نوشته است:سلام داداش
اول اینکه سروس نیست سورسه
دوم اینکه با رفرش اینترنت قطع نمیشه پس عنوان تاپیکت رو اصلاح کن
سوم نداریم! :tonguesmiley:

اینم سورس:
[VB]
Private Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long

Private Function IsInternetOn() As Boolean
IsInternetOn = InternetGetConnectedState(0&, 0&)
End Function

Private Sub Timer1_Timer()
If (IsInternetOn) Then
Label1.Caption = "Connected."
SendKeys "{f5}"
'Shell "rasdial /d", vbHide
Else
Label1.Caption = "Disconnected."
End If
End Sub
[/VB]

اگر میخوای اینترنت رو کلا قطع کنی کد Shell "rasdial /d", vbHide رو از حالت کامنت در بیار .

حاللا...!!!!!

...هیچکس ویرانیم را حس نکرد...
...وسعت تنهاییم را حس نکرد...
...درمیان خنده های تلخ من...
...گریه های پنهانیم را حس نکرد...

پاسخ
#4
Note 
دقیقا

پاسخ
ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Note سوال سورس حذف ایمیل و نمایش آی پی و مک آدرس کامپیوتر moeinmq 1 821 24-01-2015 ساعت 18:30
آخرین ارسال: xMAN
Note سوال سورس برنامه افزایش ولتاژ قطعات موردنظر moeinmq 0 699 25-11-2014 ساعت 18:30
آخرین ارسال: moeinmq
Note تولید پسورد تصادفی در vb6 WWWorker 0 352 19-08-2014 ساعت 11:09
آخرین ارسال: WWWorker
Note سورس مقاسیه عدد Daniel 0 355 18-04-2014 ساعت 18:21
آخرین ارسال: Daniel
Note آدرس یاب رایگان + سورس amirali 7 1,744 10-04-2014 ساعت 08:45
آخرین ارسال: AppDev
Note سورس وصل شدن به اینترنت بصورت مخفی moeinmq 1 545 03-12-2013 ساعت 22:18
آخرین ارسال: VBProgrammer
Note سورس کدهای ویژوال بیسیک 6 Daniel 136 20,253 18-11-2013 ساعت 10:38
آخرین ارسال: Daniel
Note سوال: نمایش ایمیل دریافت شده در VB6 moeinmq 4 981 23-09-2013 ساعت 09:36
آخرین ارسال: C0der
Note سورس دفترچه تلفن به زبان ویژوال بیسیک Daniel 4 2,709 14-01-2013 ساعت 14:12
آخرین ارسال: Stack OverFlow
Note سورس برنامه کار با رجیستری به زبان وبژوال بیسیک Daniel 0 886 19-09-2012 ساعت 17:55
آخرین ارسال: Daniel

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان