چجوری میتونم از تگ های get و post استفاده کنم
#1
Note 
این فرم رو خودم نوشتم

[تصویر:  comment.JPG]

اینم کدش[CSS]
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>comment</title>
<style type="text/css">
#my{
border: 1px solid #555555;
width: 550px;
left: 25%;
background: #BBBBBB;

}
</style>

<style type="text/css">
#you{
left: 25%;
border: 1px solid #555555;
width: 550px;
background: #66FF66;

}

</style>
</head>

<body>

<form dir="rtl">
<form>


<div align="center">
<div id="you"><br /><br /><font face="Arial" color="#000000" dir="rtl" size="6"> <b>نظرات</b></font> <br /><br /><br /></div>
<div id="my"><br />
<form>
<div id"my">
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<font face="Arial" color="#000000" dir="rtl" size="3"> <b>نام : </b></font><input type="text" name="user" /><br /><br />
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<font face="Arial" color="#000000" dir="rtl" size="3"> <b>ايميل : </b></font><input type="text" name="mail" /><br /><br />
<font face="Arial" color="#000000" size="3"> <b>وب سايت : </b></font><input type="text" name="web" /><br /><br />
</div>
</form>

<form>
<input type="radio" name="s" value="male" /> <font face="Arial" color="#000000" size="3"> <b>مرد&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</b></font>
<input type="radio" name="s" value="female" /><font face="Arial" color="#000000" size="3"> <b>زن</b></font>
</form><br />

<form>
<textarea name="text1" row s="2000" cols="35" rows="10">
</textarea>
</form>
<br />
<form name="input" action="action.asp" method="get">
<input type="submit" value="&nbsp;&nbsp;ثبت&nbsp;&nbsp;" />
</form>
<br /><br /></div></div>
</form> </form>



</body>
</html>

[/CSS]


اینم دموش

من میخوام وقتی که این فرم رو کسی پر میکنه و گزینه ثبت رو میزنه محتویات این فرم برای من ارسال بشه
دوستان ببخشید اگه امکان داره به صورت اماده درست کنید و واضح توضیح بدین اخه من هیچ درباره php اطلاعات ندارم {ببخشیدا}

*******************************************
اگه بخوام این فرم بعد از کلیک کردن روی لینکش به اندازه 1/4 صفحه نمایش , نمایش داده بشه باید چیکار کنم . یعنی full screen نباشه باید از چه کدی استفاده کنم ؟

{ممنون}

لطفا واضح توضیح بدین شما همه اساتید من در سطح شما نیستیم

{/ممنون}

پاسخ
#2
Note 
سلام دوست عزیز
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه میخوای چیزاییکه کاربرتو فرم وارد کرده رو ببینی؟
برای تگ فرم action بذار مثلا action="user.php" بعد تو فایل user.php از متغیرهای $_GET یا$_POST استفاده کن
تو اموزشها هست
Post و Get در PHP
مثال اول رو ببین.

نقل قول: اگه بخوام این فرم بعد از کلیک کردن روی لینکش به اندازه 1/4 صفحه نمایش , نمایش داده بشه باید چیکار کنم . یعنی full screen نباشه باید از چه کدی استفاده کنم ؟
جی کوئری!

پاسخ
#3
Note 
سلام
سجاد جان شما برای هر المنت یه تگ فرم گذاشتی که این اشتباهه باید برای همه یه تگ فرم بذاری
- بهتره از تگ font استفاده نکنی بجاش از CSS استفاده کن
- بهتره کدهای CSS رو تو فایل جداگانه بذاری
- برای گذاشتن المنت در لاین بعدی از br استفاده کن

فرم استاندارد:
[HTML]
<form id="myform" action="show.php" method="post">
<label>نام: </label><input type="text" name="tfname" autofocus required><br/>
<label>ایمیل: </label><input type="email" name="tfmail" required><br/>
<label>وبسایت: </label><input type="text" name="tfweb"><br/>
<label>جنسیت: </label><input type="radio" name="tfgender" value="Male" checked >مرد<input type="radio" name="tfgender" value="Female">زن<br/><br/>
متن نظر:<br/>
<textarea name="msg" cols="50" rows="20" required></textarea><br/>
<input type="submit" value="ارسال">
</form>
[/HTML]

درست کردن فرمی که نوشتی خیلی کار داشت یه فرم دیگه طراحی کردم فکر کنم چیزایی که میخوای رو دارهدانلود کن

پاسخ
#4
Note 
ببخشید ولی منظور من ذخیره کردن بود
میخواستم این پست داخل دیتا بیس ذخیره بشه اگه ممکنه راهنمایی گنید

پاسخ
#5
Note 
sajjad95 نوشته است:ببخشید ولی منظور من ذخیره کردن بود
میخواستم این پست داخل دیتا بیس ذخیره بشه اگه ممکنه راهنمایی گنید
چه دیتابیسی؟ mysql؟ sqlite؟ sqlserver؟ ... ؟
چون معمولا از دیتابیس mysql استفاده میشه من اینو میگم.
برای اتصال و کار با دیتابیس mysql میتونی از توابع mysql ، myqli و یا از PDO استفاده کنی که البته mysql منسوخ شده و الان بهتره از mysqli استفاده کنی.

وصل شدن به دیتابیس:
کد php:
$mysqli = new mysqli("localhost""my_user""my_password""world"); 

چک کردن اتصال:
کد php:
/* check connection */
if ($mysqli->connect_errno) {
    
printf("Connect failed: %s\n"$mysqli->connect_error);
    exit();


اجرای کوئری:
کد php:
$result $mysqli->query("SELECT Name FROM City LIMIT 10"

------------------------------
واسه ذخیره باید اول یه دیتابیس تو MySQL ایجاد کنی و فیلد های مرتبط رو بذای بعد با دستورات بالا میتونی داده ها رو تو دیتابیست ذخیره کنی.

HAPPY CODING
پاسخ
#6
Note 
ببخشید ولی من زیاد php بلد نیستم اگه میشه یکم راهنمایی راحت تری کنید

پاسخ
#7
Note 
کجا رو مشکل داری؟ از این ساده تر داریم؟ :73:
خوب php یاد بگیر!

پاسخ
ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Note چرا میگن نباید دیگه از mysql در php استفاده کنیم؟ FireBug 3 912 18-01-2015 ساعت 16:29
آخرین ارسال: rockstar
Note کد بستن تمام تگ های باز در PHP Daniel 0 504 02-09-2013 ساعت 18:27
آخرین ارسال: Daniel
Note کاربر از چه مرورگری استفاده میکند؟ SIAVASH 1 410 08-08-2013 ساعت 11:01
آخرین ارسال: REza mAX
Note جلوگیری از دسترسی مستقیم به یک فایل php WWWorker 0 559 15-07-2013 ساعت 13:17
آخرین ارسال: WWWorker

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان