• توضیح این کد php
    #1
    Note 
    سلام به همه اساتید
    میشه یکی این کدو برام توضیح بده که چیکار میکنه؟ من هرکاری کردم متوجه نشدم :ohno-smiley02:

    کد php:
    echo (!empty($_POST['tfweb'])) ? ('WEB: ' $_POST['tfweb'] . '<br/>') : ''

    پاسخ
    #2
    Note 
    کد php:
    if ( empty($_POST['tweb']) == FALSE ){
        echo 
    'WEB: ' $_POST['tfweb'] . '<br/>';
    }
    else{
        echo 
    '';


    پاسخ
    ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

    موضوعات مرتبط با این موضوع...
    موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
    Note گرفتن فایلهای یک دایرکتوری mahbobe.prog 1 472 23-07-2014 ساعت 15:51
    آخرین ارسال: PHP.sec
    Note ایجاد دایرکتوری در php maynoush 14 2,669 11-07-2014 ساعت 17:54
    آخرین ارسال: maynoush
    Note حذف تمامی فایل ها و فولدرها در یک دایرکتوری WWWorker 0 386 27-06-2014 ساعت 12:57
    آخرین ارسال: WWWorker
    Note توابع php pHp king 1 390 18-05-2014 ساعت 10:09
    آخرین ارسال: pHp king
    Note توابع ناشناخته (Anonymous functions) PHP.sec 0 587 07-04-2014 ساعت 15:34
    آخرین ارسال: PHP.sec
    Note غیر فعال کردن اجرای کدهای php برای یک دایرکتوری PHP.sec 0 309 07-04-2014 ساعت 15:25
    آخرین ارسال: PHP.sec
    Note Ionize CMS سیستم مدیریت محتوای بر پایه CodeIgniter Daniel 0 495 29-01-2014 ساعت 14:34
    آخرین ارسال: Daniel
    Note دانلود سیستم مدیریت محتوای ساده Daniel 0 576 08-10-2013 ساعت 20:10
    آخرین ارسال: Daniel
    Note آموزش ساخت CMS (مدیریت محتوا) AnimeIraN 14 2,727 18-07-2013 ساعت 08:21
    آخرین ارسال: AnimeIraN

    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان