اشکال این کد php کجاست ؟
#1
Note 
[CSS]
<html>
<head>
<meta content="text/html" charset="utf-8" />
<script type='text/javascript' >
function send()
{
var f = form1.f.value;
var p = f.substr(f.length -3,3);
// png , gif , jpg
if ((p == 'png' ) || (p == 'jpg') || (p == 'gif'))
form1.submit();
else
alert('از این فرمت پشتیبانی نمیکند');
}
</script>
</head>
<body>
<form action="upload.php" name='form1' id='form1' method="post">
<input type='hidden' name='MAX_FILE_SIZE' value='3000000' />
<p>
<input type='file' name='f' id='f' />
</p>
<p>
<input type='button' name='s' id='s' value='Upload File' onclick='send()' />
</p>
</form>
</body>
</html>
[/CSS]



[CSS]
<?php
$uplodef = $_FILES['f']['name'];
$there = true;
while($there)
{
if(file_exsist($uplodef))
$uplodef = "1-".$uplode;
else
$there = false;
}
if(move_uploaded_file($_FILES['f']['tmp_name']),$uplodef)
print('فايل مورد نظر آپلود شد');
else
print('فايل آپلود نشد');
?>
[/CSS]

ببخشید من این کدو نوشتم از داخل یه فیلم نگاه کردم نمیدونم مشکلش کجاست
میخوام بعد از دادن آدرس فایل آپلود بشه و لینک اول مربوط به کد های html & javascript هست کد دوم هم درباره php هست
فقط نمیدونم اشکال کار کجاست لطفا کمک کنید

#2
Note 
1- کد enctype="multipart/form-data" رو تو form نذاشتی.
2- تو لاین 5 فایل php نام تابع رو اشتباه نوشتی درستش file_exists هست.
3- در لاین 11 پارامتر دوم رو بیرون پرانتز گذاشتی.
4- تو لاین 7 بجای $uplodef نام $uplode گذاشتی.

درکل کدت مشکل زیاد داره Undecided

[HTML]
<html>
<head>
<meta content="text/html" charset="utf-8" />
<script type='text/javascript' >
function send()
{
var f = form1.f.value;
var p = f.substr(f.length -3,3);
// png , gif , jpg
if ((p == 'png' ) || (p == 'jpg') || (p == 'gif'))
form1.submit();
else
alert('از اين فرمت پشتيباني نميکند');
}
</script>
</head>
<body>
<form action="upload.php" name="form1" enctype="multipart/form-data" method="post">
<input type='hidden' name='MAX_FILE_SIZE' value='3000000' />
<p>
<input type='file' name='f' id='f' />
</p>
<p>
<input type='button' name='s' id='s' value='Upload File' onclick='send()' />
</p>
</form>
</body>
</html>

[/HTML]

کد php:
<?php
$uplodef 
$_FILES['f']['name'];
$there true;
while(
$there)
{
    if(
file_exists($uplodef)){
        
$uplodef "1-".$uplodef;
    }
    else
    {
        
$there false;
    }
}

if(
move_uploaded_file($_FILES['f']['tmp_name'],$uplodef)){
    print(
'فايل مورد نظر آپلود شد');
}
else
{
    print(
'فايل آپلود نشد');
}
?>

HAPPY CODING
#3
Note 
از این کد نمیشه داخل هاست استفاده کرد ؟
اخه من اولیرو میزارم توی brwser.php دومی هم میزارم تویuplode.php و این 2 تارو میزارم توی یه پوشه چرا بعد از وارد کردن فایل و زدن گزینه ی آپلود فایل آپلود نمیشه ؟
مشکل داره یا اصلا کلا از پایه اشتباه رفتم ؟

#4
Note 
شاید هاستت اجازه نمیده کدت کار میکنه اما برای استفاده کردن امنیتش خیلی کمه.
من دو تا کد پایه ای گذاشتم برای اپلود فایل ببین بد نیست :

#5
Note 
ببخشید ولی این کدی که دادین اولیش مثل همین میره توی یه صفحه و میگه که این صفحه وجود ندارد.
و دومیش هم بعد انتخاب فایل هیچ عکس العملی انجام نمیده ؟؟؟؟

نمیشه کاری کرد که همین کدو داخل هاست های رایگان استفاده کرد ؟
اگه میشه لطفا کمک کنید .

#6
Note 
sajjad95 نوشته است:ببخشید ولی این کدی که دادین اولیش مثل همین میره توی یه صفحه و میگه که این صفحه وجود ندارد.
و دومیش هم بعد انتخاب فایل هیچ عکس العملی انجام نمیده ؟؟؟؟

نمیشه کاری کرد که همین کدو داخل هاست های رایگان استفاده کرد ؟
اگه میشه لطفا کمک کنید .

دوست عزیز کد که اختصاصی برای شما گذاشته نشده باید کمی تغییرش بدی
تو کد اولی باید مسیر رو مشخص کنی و تو دومی(تا جاییی که من دیدم چون امتحان نکردم) باید برای action اسم فایل php رو برای اپلود مشخص کنی.
شما تو کدوم هاست آزمایش میکنی؟ داداشمون علیرضا(daniel) که میگه امتحان کرده پس کد درسته.

مردم دنیا 10 دسته هستند: کسانی که باینری میفهمند و کسانی که باینری نمیفهمند !
#7
Note 
نه داخل xamp هیچ مشکلی نداره من نگفتم که کد مشکل داره من میگم داخل سرویس رایگان xzn میشه همچین کدی رو استفاده کرد؟
من داخل xzn امتحان میکنم نمیشه از این کدا استفاده کرد . من نمیگم که کد اشتباست !!!
اگه میتونید همین کدو واسه هاست xzn اصلاح کنید ممنون میشم
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

#8
Note 
سلام
اسم فایل php که تو action فرم مشخص کردی با اسم فایل اپلودت یکسانه؟ احتمال میدم اینجا رو اشتباه کردی.
کد:
<form action="upload.php" name="form1" enctype="multipart/form-data" method="post">
تو اینجا آدرس فایل upload.php پس ادرس فایل php که باید فایل رو اپلود کنه باید upload.php باشه.

#9
Note 
با تشکر از مدیر گرامی Confusedmile15: Confusedmile15: Confusedmile15: Confusedmile15: Confusedmile15:
مشکل اینجا بود

[CSS]<form action="upload.php" name='form1' id='form1' method="post">[/CSS]

فقط این upload.php باید میشد uploade یه e کم داشت واسه همون تمام مشکلات حل شد .

با تشکر از مدیر گرامی Confusedmile15: Confusedmile15: Confusedmile15: Confusedmile15: Confusedmile15:

#10
Note 
مدیر جان ای کاش یکم زودتر این احتمالو میدادید ما این همه فکر مصرف نکنیم :73:

HAPPY CODING
ایجاد موضوع جدید     موضوع بسته شده است 

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست راهنمایی در مورد تابع chdir fbbiyght76 0 255 16-02-2016 ساعت 16:00
آخرین ارسال: fbbiyght76
Note کد بدست آوردن رتبه سایت WWWorker 0 746 07-02-2015 ساعت 09:40
آخرین ارسال: WWWorker
Note سورس Crawler به زبان PHP برای نوشتن موتور جست و جو WWWorker 0 614 24-05-2014 ساعت 12:07
آخرین ارسال: WWWorker
Note جست و جو در رشته در php PHP.sec 0 327 07-04-2014 ساعت 15:22
آخرین ارسال: PHP.sec
Note جست و جو در دیتابیس در php PHP.sec 0 371 15-03-2014 ساعت 17:18
آخرین ارسال: PHP.sec
Note درخواست آموزش سیمفونی 2Web 1 561 15-09-2013 ساعت 13:38
آخرین ارسال: REza mAX
Note برای وبسایت خود یک موتور جست و جوی اختصاصی بسازید! Sphider - PHP Script AnimeIraN 1 555 26-04-2013 ساعت 15:18
آخرین ارسال: ScarFace

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان