• Escape کردن کل متغیر POST_$
    #1
    Note 
    سلام
    آیا امکانش هست که کل متغیر post_$ را اصطلاحا escape کنیم؟ مثلا با mysql_real_escape_string

    کد php:
    $t1mysql_real_escape_string($_POST["t1"]);
    $t2mysql_real_escape_string($_POST["t2"]);
    $t3mysql_real_escape_string($_POST["t3"]);
    $t4mysql_real_escape_string($_POST["t4"]); 

    پاسخ
    #2
    Note 
    تشکر بخاطر انتخاب عنوان مناسب! چون عجیبه معمولا بدترین عنوانها رو برای سوال کردن انتخاب میکنن :biggrinsmiley:

    میتونی از این روش استفاده کنی:
    کد php:
    <?php
    /*
    Database connection
    .
    .
    .
    */

    $_POST = array('t1' => 'Hello"world' ,'t2' => "i'am php programmer.");
    $_POST array_map('mysql_real_escape_string' $_POST);
    extract($_POST);

    echo 
    $t1;
    echo 
    "<br>\n";
    echo 
    $t2;
    ?>

    پاسخ
    ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

    موضوعات مرتبط با این موضوع...
    موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
      نشناختن متغیر در View در CodeIgniter Babak98 1 1,092 28-07-2015 ساعت 20:30
    آخرین ارسال: PHP.sec
    Note چطور یک متغیر شامل چند ارایه رو با حلقه foreach پیمایش کنیم mahbobe.prog 10 1,802 01-10-2014 ساعت 20:11
    آخرین ارسال: PHP.sec
    Note مشکل با متغیر در داخل تابع در php Ramin000 1 431 06-08-2014 ساعت 19:08
    آخرین ارسال: Daniel
    Note جدا کردن فرمت فایل و ذخیره در متغیر در Php Php1 1 474 02-11-2013 ساعت 13:30
    آخرین ارسال: Behnam Designer
    Note مشکل تغییر نکردن متغیر در php TroFun 1 492 27-08-2013 ساعت 12:33
    آخرین ارسال: SOFTAFZAR
    Note PHP-دستور زبان و کار با متغیرها THE KNIGHT 0 711 12-11-2012 ساعت 20:05
    آخرین ارسال: THE KNIGHT

    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان