• ایمیل در php
    #1
    Note 
    درود برشما.
    چه جوری میتونم یه ایمیل بسازم که یک عکی بگیره از کاربر بافرمت های png،jpg،gifزمانی که عکسم اپلود شد فرمم و نشون نده و فقط عکسم و نشون بده؟

    پاسخ
    #2
    Note 
    منظورتون اینه که میخوان فرمی با قابلیت اپلود عکس داشته باشید که بشه بعد ایمیلش کرد؟

    HAPPY CODING
    پاسخ
    #3
    Note 
    شرمنده.نه دیگه یه فرم با قابلیت اپلود عکس که وقتی کاربر عکس رو اپلود کرد فرم رو نشون نده فقط عکس رونشون بده.

    پاسخ
    #4
    Note 
    ببینید:
    کد php:
    [/PHP<?php

    if(isset($_POST['btn_upload'])){

        
    $error $_FILES['user_file']['error']; // تعریف متغیر برای نگه داری خطاهای احتمالی مثل خطای انتخاب فایل یا حجم بیش از اندازه فایل
        
    $name $_FILES['user_file']['name']; // نام فایل
        
    $tempFile $_FILES['user_file']['tmp_name']; // نام موقت فایل در سرور
        // اگر خطایی وجود نداشت...
        
    if($error == 0){
            
    $moveFile move_uploaded_file($tempFile,$name); //انتقال فایل به محل جدید
            // ااگر در انتقال فایل انجام شد...
            
    if($moveFile){
                
    header("location:?msg=ok&img=$name"); // بارگذاری دوباره صفحه با ارسال پارامتر برای نمایش پیام
                
    exit; // همیشه بعد از دستور هدر این دستور نیاز است.
            
    }
            else
            {
                
    header("location:?msg=err2");  // بارگذاری دوباره صفحه با ارسال پارامتر برای نمایش پیام
                
    exit;
            }
        }
        else
        {
            
    header("location:?msg=err1");  // بارگذاری دوباره صفحه با ارسال پارامتر برای نمایش پیام
            
    exit;
        }
    }    

    // با توجه به پارامترهای ارسال شده توسد دستور هدر پیامهای مناسب نمایش میدهد
    if(isset($_GET['msg']) && $_GET['msg'] == 'err1')
        print 
    "error file not upload !";
        
    if(isset(
    $_GET['msg']) && $_GET['msg'] == 'ok'){
        
    $name=($_GET['img']);
        echo 
    "<img src=\"$name\" alt=\"$name\" />";
        exit;
    }
        
    if(isset(
    $_GET['msg']) && $_GET['msg'] == 'err2')
        print 
    "file not upload!";

    ?>

    <form method="post" action="" enctype="multipart/form-data">

    File : <input type="file" name="user_file" />

    <input type="submit" value="Upload" name="btn_upload" />

    </form> 

    HAPPY CODING
    پاسخ
    #5
    Note 
    ببخشید این ادرسی رو که جلوی locationمیدید رو من متوجه نمیشم(یعنی چی؟)(location:?msg=ok&img=$name)(location:?msg=err2)(location:?msg=err1)

    پاسخ
    #6
    Note 
    hasti نوشته است:ببخشید این ادرسی رو که جلوی locationمیدید رو من متوجه نمیشم(یعنی چی؟)(location:?msg=ok&img=$name)(location:?msg=err2)(location:?msg=err1)
    اون آدرس تصویر اپلود شدس ، واسه اینه که بعد بتونه تو صفحه دیگه نمایشش بده

    پاسخ
    ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان