گرفتن فایلهای یک دایرکتوری
#1
Note 
سلام
قصد نوشتن یک سیستم نصب برای cms رو دارم . برا همین قبل شروع کدنویسی میخوام مراحل رو برا خودم پیاده سازی کنم . ممنون میشم در این زمینه کمکم کنین .

اولین سوالم :
میخوام وقتی یک نسخه جدیدی از دیتابیس داخل پوشه sql قرار بدم بصورت اتومات این نسخه به اپشن های select فرم اضافه بشه بر ا این چه ایده ای میدین؟

آخرین ویرایش: 23-07-2014 ساعت 17:55، توسط Daniel
پاسخ
#2
Note 
سلام
مگه از Sqlite استفاده میکنید؟
این تابع رو فکر کنم تو همین سافت افزار پیدا کردم:
کد php:
function get_files$dir ){
    return 
$files array_diff(scandir($dir), array('..''.'));


اضافه کردن به Select
[HTML]
<select><?php foreach(get_files('sql') as $file) echo '<option>',$file,'</option>'?></select>
[/HTML]

پاسخ
ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Note ایجاد دایرکتوری در php maynoush 14 1,796 11-07-2014 ساعت 17:54
آخرین ارسال: maynoush
Note حذف تمامی فایل ها و فولدرها در یک دایرکتوری WWWorker 0 281 27-06-2014 ساعت 12:57
آخرین ارسال: WWWorker
Note توابع php pHp king 1 312 18-05-2014 ساعت 10:09
آخرین ارسال: pHp king
Note توابع ناشناخته (Anonymous functions) PHP.sec 0 284 07-04-2014 ساعت 15:34
آخرین ارسال: PHP.sec
Note غیر فعال کردن اجرای کدهای php برای یک دایرکتوری PHP.sec 0 242 07-04-2014 ساعت 15:25
آخرین ارسال: PHP.sec
Note توضیح این کد php Armin 1 319 25-02-2014 ساعت 11:25
آخرین ارسال: PHP.sec
Note Ionize CMS سیستم مدیریت محتوای بر پایه CodeIgniter Daniel 0 408 29-01-2014 ساعت 14:34
آخرین ارسال: Daniel
Note دانلود سیستم مدیریت محتوای ساده Daniel 0 484 08-10-2013 ساعت 20:10
آخرین ارسال: Daniel
Note آموزش ساخت CMS (مدیریت محتوا) AnimeIraN 14 2,364 18-07-2013 ساعت 08:21
آخرین ارسال: AnimeIraN

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان