خطای No Access-Control-Allow-Origin
#1
Note 
سلام دوستان من یک سرویس https دارم که میخواد ازش اطلاعات بگیرم و نمایش بدم
میشه کمکم کنید با ajax هر چی امتحان کردم نشد و ارور crros origin میده

آخرین ویرایش: 02-10-2014 ساعت 18:16، توسط Daniel
پاسخ
#2
Note 
سلام
ajax عنوان نیست!
خطای No Access-Control-Allow-Origin به http یا https مربوط نیست وقتی قصد درخواستی رو جایی غیر از همون سرور بخوای بفرستی خطای No Access-Control-Allow-Origin میده.
برای رفع مشکل این هیدر باید در سایت مقصد وجود داشته باشه:
کد:
header('Access-Control-Allow-Origin: *');
header('Access-Control-Max-Age: 1000');

با htaccess. :
کد:
<IfModule mod_headers.c>
    Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
</IfModule>

HAPPY CODING
پاسخ
#3
Note 
REza mAX نوشته است:سلام
ajax عنوان نیست!
خطای No Access-Control-Allow-Origin به http یا https مربوط نیست وقتی قصد درخواستی رو جایی غیر از همون سرور بخوای بفرستی خطای No Access-Control-Allow-Origin میده.
برای رفع مشکل این هیدر باید در سایت مقصد وجود داشته باشه:
کد:
header('Access-Control-Allow-Origin: *');
header('Access-Control-Max-Age: 1000');

با htaccess. :
کد:
<IfModule mod_headers.c>
    Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
</IfModule>
این کد ها رو باید کجا اضافه کنم؟؟لطفا دقیق توضیح بدید
متشکرم

پاسخ
#4
Note 
pirzad_7@yahoo. نوشته است:این کد ها رو باید کجا اضافه کنم؟؟لطفا دقیق توضیح بدید
متشکرم
به سایت مقصد که بهش درخواست میفرستی دسترسی داری؟ اگر داری یه فایل به نام htaccess. تو روت بساز با این محتویات:
کد:
<IfModule mod_headers.c>
    Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
</IfModule>
اگر فایل وجود داشت اینو به اخرش اضافه کن.
اگر دسترسی نداری نمیشه کاریش کرد.

HAPPY CODING
پاسخ
#5
Note 
REza mAX نوشته است:به سایت مقصد که بهش درخواست میفرستی دسترسی داری؟ اگر داری یه فایل به نام htaccess. تو روت بساز با این محتویات:
کد:
<IfModule mod_headers.c>
    Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
</IfModule>
اگر فایل وجود داشت اینو به اخرش اضافه کن.
اگر دسترسی نداری نمیشه کاریش کرد.
مرسی دوست عزیز اما من میخوام از وب سرویس دریافت کنم از سرور...و از سایت و php خبری نیست

پاسخ
#6
Note 
خوب وب سرویس بالاخره به یه زبانی نوشته شده به چه زبانیه؟ php نیست؟ Asp هم نیست؟ python هم نیست؟
تو همه این زبان ها میشه هیدر فرستاد باید هیدری که تو پست اول گذاشتم رو اضافه کنی.

HAPPY CODING
پاسخ
#7
Note 
REza mAX نوشته است:خوب وب سرویس بالاخره به یه زبانی نوشته شده به چه زبانیه؟ php نیست؟ Asp هم نیست؟ python هم نیست؟
تو همه این زبان ها میشه هیدر فرستاد باید هیدری که تو پست اول گذاشتم رو اضافه کنی.
webservice = java

پاسخ
ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان