چطور با انتخابای متفاوت از فرم کوئری مناسب داشته باشم؟
#1
Note 
سلام وقت بخیر
من یه فرم دارم که حالت سرچ میخواد داشته باشه و کاربر میتونه اینپوت یا اینپوتایی رو کامل کنه برا سرچ زدن
حالا نمیدونم کوئری رو چطوری بنویسم که بتونه هر چند تا اینپوتکه کاربر پر کنه رو پشتیبانی کنه و نتیجه رو درست بهم بده
لطفا راهنماییم کنین 

cpu
×1
پاسخ
#2
Note 
(24-11-2014 ساعت 11:14)mahbobe.prog نوشته است:  سلام وقت بخیر
من یه فرم دارم که حالت سرچ میخواد داشته باشه و کاربر میتونه اینپوت یا اینپوتایی رو کامل کنه برا سرچ زدن
حالا نمیدونم کوئری رو چطوری بنویسم که بتونه هر چند تا اینپوتکه کاربر پر کنه رو پشتیبانی کنه و نتیجه رو درست بهم بده
لطفا راهنماییم کنین 
خواهش یکی جوابمو بده . خیلی لازم دارمش  Sad

پاسخ
#3
البته به کدهای php کوئری نمیگن
نمیدونم منظور رو درست گرفتم یا نه مثال هم که نذاشتید اما فکر کنم به اینپوت از نوع آرایه نیاز دارید:

کد php:
<?php
if(!empty($_POST['search'])){
        
$searches $_POST['search'];
        
        foreach (
$searches as $k => $v) {
            
printf("SEARCH %s<br>",$v);
        }
        
}

?>
<form action="" method="post">
    <input type="text" name="search[]" />
    <input type="text" name="search[]" />
    <input type="text" name="search[]" />
    <input type="submit" value="submit" />
</form> 


نحوه دریافت با php هم به همین صورته که نوشتم.

HAPPY CODING
پاسخ
#4
نه منظورم این نیس
منظورمه کوئری که باید برا اس کیوال بنویسم رو میگم
از فرمی که حالت سرچ داره کاربر ممکنه اینپوت یا اینپوتایی رو پر کنه که طبق اون اطلاعات وارد میکنه براش سرچ انجام بشه 
الان نمیدونم که چجوری کوئری اس کیوال رو بنویسم که سرچ درست و همون طور نتیجه ای که میخوام رو بهم بده
لطفا راهنماییم کنین Undecided

پاسخ
#5
Note 
(25-11-2014 ساعت 11:47)mahbobe.prog نوشته است:  نه منظورم این نیس
منظورمه کوئری که باید برا اس کیوال بنویسم رو میگم
از فرمی که حالت سرچ داره کاربر ممکنه اینپوت یا اینپوتایی رو پر کنه که طبق اون اطلاعات وارد میکنه براش سرچ انجام بشه 
الان نمیدونم که چجوری کوئری اس کیوال رو بنویسم که سرچ درست و همون طور نتیجه ای که میخوام رو بهم بده
لطفا راهنماییم کنین Undecided
کوئری رو که برای دریافت اطلاعات از دیتابیس نوشتین اینجا قرار بدین تا بررسی بشه و مشکل رفع بشه

توتال دیزاین
مرجع تخصصی طراحی وب سایت ، وب اپلیکیشن و سیستم های مدیریت همایش, ویندوز اپلیکیشن
و هر آنچه شما بخواهید...
پاسخ
#6
کد php:
function filter()
{
    global 
$array $tamplate ;
        if(isset(
$_POST['com_code']))
            
$q ="`com_code` = '".$_POST['com_code']."'" ;
        else
            
$q "" ;    
        if(isset(
$_POST['com_nationalCode']))
            
$q1 ="`com_nationalCode` = '".$_POST['com_nationalCode']."'" ;            
        else    
            
$q1 "" ;

        
$sql "SELECT * FROM `com_complaint` WHERE '".$q."' AND '".$q1."'" ;
        
$query mysql_query($sql) ;
        while(
$res mysql_fetch_assoc($query) )
        {
            
$array[] = $res ;
        }


شما فرض کنین مثلا محتوای  کد خالی باشه پس متغیر q خروجیش خالیه اون وقت توی کوئری اون [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]AND که هس بعد کوئری جواب نمیده چون محتوای q خالیه [/font]
[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]نمیدونم چجوری همینا رو درستش کنم .[/font]
[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]اینپوتا بیشترن من فقط همین دوتا رو گذاشتم برا نمونه [/font]
[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]لطفا راهنماییم کنین[/font]

پاسخ
#7
شما قصد داری این کوئری به گونه باشه که اگر یکی از فیلدهای جستجو پر نشد بازهم نتیجه دریافت کنی پس نباید از AND استفاده بشه باید از OR استفاده کنی. جدول زیر رو ببین تفاوت AND و OR رو وقتی دوتا پارامتر q1 و q2 داریم بیان میکنه:
کد:
q1  |  q2  |  OR  |  AND
****************************
true | true | true | true
true | false| true | false
false| true | true | false
false| false| false| false
خب حالا فرم زیر رو در نظر بگیر:

کد:
<form method="post">
   <input type="text" name="q1" />
   <input type="text" name="q2" />
   <input type="submit" name="submit" value="search" />
</form>
برای دریافت داده از دیتابیس از کوئری زیر متناسب با فرم استفاده میکنیم:
کد:
$sql=" SELECT * FROM users WHERE first_name like '%".$q1."%' OR last_name like '%".$q2."%'";
 اگر در مورد متد like که در کد بالا استفاده شده اطلاعاتی ندارین از لینکهای زیر استفاده کنید:


توتال دیزاین
مرجع تخصصی طراحی وب سایت ، وب اپلیکیشن و سیستم های مدیریت همایش, ویندوز اپلیکیشن
و هر آنچه شما بخواهید...
پاسخ
#8
خیلی عالی توضیح دادین
ممنونم  Rolleyes

پاسخ
ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Note متفاوت بودن خروجی متد خراخوانی شده با متد اصلی mahbobe.prog 13 1,141 11-09-2014 ساعت 18:21
آخرین ارسال: mahbobe.prog
Note تفاوت file.inc.php با file.php REza mAX 6 769 16-01-2014 ساعت 13:53
آخرین ارسال: REza mAX
Note تفاوت بین دو زمان در php TroFun 2 549 29-10-2013 ساعت 11:39
آخرین ارسال: Daniel
Note تفاوت this$ با ::self در PHP چیست؟ Php1 1 727 29-09-2013 ساعت 16:01
آخرین ارسال: PHP.sec
Note تفاوت "==" با "===" در PHP SOFTAFZAR 0 398 24-02-2013 ساعت 20:54
آخرین ارسال: SOFTAFZAR
Note تفاوت دستور include با require در PHP SOFTAFZAR 1 922 29-11-2012 ساعت 15:36
آخرین ارسال: Saeed-N

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان