غیر فعال کردن auto save قبل از دیباگ کردن برنامه در VS2010
#1
Note 
سلام به همه
دوستان از کجا باید این ویژگی رو غیر فعال کنم؟ منظورم اینه که VS قبل از اجرای برنامه پروژه رو ذخیره میکنه ، بعد اون رو جرا میکنه
من قبلا یه ورژن دیگه داشتم اونجا پیداش کرده بودم ولی تو این ورژن هر چی میگردم نیست!
Visual studio 2010 ultimate

اینم پیدا کردم ولی نبود:
how to disable autosave ?

پاسخ
#2
Note 
سلام
این مسیر رو برید:
tools>options>project and Solution>Build and run
گزینه Before building رو روی Don't save any changes بذار

پاسخ
ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان