• سوال : چند سوال سی شارپی تم ساختن برای سی شارپ
    #1
    Note 
    سلام چندتا تا سوال دارم یکی اینکه چطوری اینجوری برای سی شارپ تم بسازم؟
    دوم اینکه چطوری یه قسمت بزارم برای Update برنامه؟
    سوم اینکه این چطوری توی عکس سوم اینکارو انجام داده؟

    فقط توضیحاته کامل بگین لطفا من مبتدیم!


    [تصویر:  ?di=PAX0]

    [تصویر:  ?di=P5QL]

    [تصویر:  ?di=JQ8W]

    پاسخ
    #2
    Note 
    سلام
    1-معمولا با استفاده از تکنولوژی WPF این کارو انجام میدن
    کنترل های آماده WPF رو میتونی دانلود کنی یا خودت بسازی ولی معمولا درست و حسابی هاش پولی ان
    Reuxables Themes for WPF + Silverlight 4.0 | nukeation.com
    WPF Themes - Home
    WPF Contrib - Home
    WPF Controls, Windows Presentation Foundation Controls | ComponentOne Studio® for WPF
    Downloads - Mindscape
    WPF Animatable Button - CodeProject


    2-راههای خیلی زیادی هست برای تشخیص اومدن ورژن جدید مثلا میتونی یه فایل xml تو سرور بذاری و ورژن های برنامه رو بذاری داخل اون.
    مثلا به این شکل:
    1.1
    1.2
    خب بعد برنامه شما میاد و این فایل متنی رو میخونه اگر و چک میکنه که چه ورژن هایی وجود داره اگر ورژنی بزرگتر از ورژن فعلی برنامه در اون فایل متنی باشه پس آپدیت جدید موجوده
    حالا این یه مثال خیلی ساده بود برای یه دید کلی همونطور که گفتم روشهای زیادی هست.

    3-این هم دقیقا مثل همون اپدیت هست برنامه ها رو توی فایل xml قرار میدی بعد توسط برنامه خونده میشه و نمایش داده یشه.

    این آموزش مایکروسافت رو ببین:
    How to: Manage Updates for a ClickOnce Application

    این هم تاپیک کار با xml:

    پاسخ
    #3
    Note 
    داداش من سی شارپ و تازه شروع کردم اگه میشه یه آموزش کامل از همینWPF بزار چون من انگلیسیم خوب نیست
    ممنون میشم تم سازیه واجب تر از Update

    ممنون

    پاسخ
    #4
    Note 
    یه سواله دیگه هم دارم اونم اینه که چطوری کاپوننت ها رو با برنامه یکی کنم؟ نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه!

    پاسخ
    #5
    Note 
    آموزش WPF

    نقل قول: یه سواله دیگه هم دارم اونم اینه که چطوری کاپوننت ها رو با برنامه یکی کنم؟ نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه!

    یکم بیشتر توضیح بده لطفا. میخوای برنامت فقط یه فایل باشه؟

    Shy
    When we speak of “free software”, we're talking about freedom, not price
    پاسخ
    #6
    Note 
    من از کامپوننت های AsiXMPP و AdBoard.dll و VistaButton.dll و برای ذخیره سازی TEXTBOX ها در رجیستری از Microsoft.VisualBasic استفاده میکنم
    درواقع برنامه های من تحته دات نت نوشته میشن و حتما باید دات نت فریم وورک نسخه 4 نصب باشه تا ران شن
    سوالم اینه که چطوری میشه که دیگه نخواد دات نت نصب کنن تا ران بشه؟

    این ها رو من بالای کلاس تعریف میکنم :
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Threading.Tasks;
    using agsXMPP;
    using agsXMPP.Xml.Dom;
    using agsXMPP.protocol.client;
    using Microsoft.Win32;
    using System.Collections.ObjectModel;
    using System.Diagnostics;
    ممنون

    پاسخ
    #7
    Note 
    pashmak نوشته است:من از کامپوننت های AsiXMPP و AdBoard.dll و VistaButton.dll و برای ذخیره سازی TEXTBOX ها در رجیستری از Microsoft.VisualBasic استفاده میکنم
    درواقع برنامه های من تحته دات نت نوشته میشن و حتما باید دات نت فریم وورک نسخه 4 نصب باشه تا ران شن
    سوالم اینه که چطوری میشه که دیگه نخواد دات نت نصب کنن تا ران بشه؟

    این ها رو من بالای کلاس تعریف میکنم :
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Threading.Tasks;
    using agsXMPP;
    using agsXMPP.Xml.Dom;
    using agsXMPP.protocol.client;
    using Microsoft.Win32;
    using System.Collections.ObjectModel;
    using System.Diagnostics;
    ممنون
    سلام
    شاید این سوال خیلیها باشه.
    معمولا کسی این کارو نمیکنه تقریبا تمام برنامه های تحت Netframework. که من تا حالا دیدم نیاز به این فریم ورک دارن برای اجرا
    اما این سایت مدعیه که برنامش میتونه این کارو انجام بده. میتونید تستش کنید من اینکارو انجام ندادم.
    Remotesoft Salamander .NET Linker and Mini-deployment Tool (C#, VB.NET, IL, MSIL, J#, MC++)
    موفق باشید.

    پاسخ
    #8
    Note 
    من انگلیسیم خوب نیست داداش!!!!!!
    یه سواله دیگه اونم اینه که چطوری برنامه رو به دو زبانه انگلیسی و فارسی بسازم؟ ( یعنی دو زبان داشته باشه)

    پاسخ
    #9
    Note 
    نیازی نیست انگلیسیتون خوب باشه عزیز من download که دیگه میدونید چی میشه
    یه پروژه اماده چند زبانه کردن برنامه براتون پیوست کردم .

    پاسخ
    ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

    موضوعات مرتبط با این موضوع...
    موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
    Note کتاب آموزش Parse کردن یک خبر خوان وردپرسی برای ویندوزفون The Arrow 0 1,543 23-04-2015 ساعت 09:24
    آخرین ارسال: The Arrow
    Note سوال ساخت تقویم فارسی در ویندوز 8.1 The Arrow 2 1,562 16-01-2015 ساعت 00:32
    آخرین ارسال: The Arrow
    Note دیتابیس SQLite در سی شارپ The Arrow 3 3,380 07-11-2014 ساعت 22:40
    آخرین ارسال: VBProgrammer
    Note FileAssociation در سی شارپ The Arrow 1 754 05-11-2014 ساعت 12:32
    آخرین ارسال: SOFTAFZAR
    Note آموزش کامل سی شارپ (ویدئو) xMAN 2 887 02-10-2014 ساعت 12:50
    آخرین ارسال: xMAN
    Note explorer سی شارپ cMan 1 634 30-08-2014 ساعت 12:07
    آخرین ارسال: SOFTAFZAR
    Note پیدا کردن متن در سی شارپ arfanz 7 1,311 27-08-2014 ساعت 01:10
    آخرین ارسال: The Arrow
    Note برنامه نویسی موازی با سی شارپ xMAN 0 574 05-08-2014 ساعت 12:01
    آخرین ارسال: xMAN
    Note جستجو در یک متن در سی شارپ arfanz 12 3,098 16-07-2014 ساعت 09:32
    آخرین ارسال: Stack OverFlow
    Note مخفف کنترلهای سی شارپ mshayan 2 1,158 15-07-2014 ساعت 13:32
    آخرین ارسال: mshayan

    کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان