سوال : استفاده از if در سی شارپ
#1
Note 
سلام دوستان
سوالی در مورد if داشتم

من برای استفاده از if برای مثال CheckBox1 از دستور زیر استفاده میکنم :
[CSHARP] if (checkBox1.Checked)
{
}
[/CSHARP]

الان من 4 تا button دارم و یک تایمر
button های 3 و چهار رو Hide کردم و میخوام وقتی روی button1 کلیک شه با فاصله زمانی 5 ثانیه ، button3 نمایش داده بشه (با استفاده از دستور IF) و وقتی روی button2 کلیک شه با فاصله 5 ثانیه button4 نمایش داده باشه (با استفاده از دستور IF)

در واقع بیشتر میخوام بدونم که با تایمر چطوری میشه این کار رو انجام داد و چند button که اگه روی هر هر کدوم کلیک شه با یک تایمر ، چطوری میشه تک تک اون ها رو فعال کرد ( مثلا : Button1 دو button 4,5 و button2 دو button 3,6 رو فعال کنه اون هم با یک تایمر و با استفاده از IF)

ممنون

پاسخ
#2
Note 
سلام شاید این سورس کمکت بکنه:
[CSHARP]using System;
using System.Windows.Forms;

namespace WindowsFormsApplication59
{
public partial class Form1 : Form
{
bool b3 = false;
bool b4 = false;
public Form1()
{
InitializeComponent();
}

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
if (b3 == true)
b3 = false;
else b3 = true;//اگر دکمه 3 نمایش داده میشود نمایش نده و اگر نمایش داده نمیشود نمایش بده
timer1.Enabled = true;
}

private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
{
if (b4 == true)
b4 = false;
else b4 = true;//همان بالایی
timer1.Enabled = true;

}

private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
{//وضعیت دکمه ها هر پنج ثانیه چک میشود و تایمر غیر فعال میگردد
button3.Visible = b3;
button4.Visible = b4;
timer1.Enabled = false;
}
}
}[/CSHARP]

***********
پاسخ
#3
Note 
ممنون
تست کردم ، درست بود
میشه یکمی توضیح بدی ؟ من مبتدی هستم نیاز به توضیح دارم
مثلاBool چیه یا else + اینکه اگه میشه تک تک خط ها رو توضیح بدی که مثلا چرا اینو گذاشتی ، البته اگه میتونی و وقتشو داری
ممنون
و یک سوال دیگه ، چرا این کد عجیبه ؟ منظورم اینه که چرا هیچ چیزی راجع به Button ها توش نیست ؟ اما اون ها رو Hide و Show میکنه!

پاسخ
#4
Note 
خیلی سادست!
توصیه میکنم یکی از کتابهای آموزش سی شارپ رو بخونید این چیزایی که شما میپرسی خیلی مبتدیانست من هم خودم مبتدی ام همینا رو هم که الان بلدم همینجا یاد گرفتم به شما هم توصیه میکنم اول اموزش رو بخونی.


bool همون boolean هست توی vb6 که فقط میتونه true یا false باشه Visible کنترل button هم فقط میتونه true یا fasle باشه پس ما دو متغیر سراسری تعریف میکنیم و وقتی مثلا روی دکمه 1 کلیک میکنیم b3 مقدارش true میشه بعد توی تایمر هم مقدار b ها در visible ریخته میشه و باعث نمایش یا عدم نمایش دکمه ها میشه.

***********
پاسخ
#5
Note 
ممنون
من vb6 یا چیزه دیگه ای کار نکردم ، یک راست اومدم از سی شارپ شروع کردم و حتی تا 40صفحه از یک کتاب 900 صفحه ای هم پیش رفتم اما حوصلم نشد که دیگه بخونم با اینکه کلا بیکارم!(البته نسخه ای که اون موقع از سی شارپ داشتم EXPRESS بود و چیزهایی که تو آموزش بود رو هیچ نداشت، اما الآن که سی شارپ 2012 دارم هم حوصله ندارم و فقط تفریحی میشینم یاد میگیرم)

ممنون و سپاس گذارتم

پاسخ
#6
Note 
سلام دوست عزیز
من توصیه میکنم اول بری سراغ ++C یا ویژوال بیسیک 6 سی شارپ برای شروع میتونه گیج کننده باشه

پاسخ
ایجاد موضوع جدید   پاسخ به موضوع  

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوال استفاده از بانک اطلاعاتی خارجی در ویندوز فون M.Taghi 2 603 05-07-2015 ساعت 10:11
آخرین ارسال: The Arrow
  سوال استفاده از API ها The Arrow 1 692 26-06-2015 ساعت 16:44
آخرین ارسال: Ali Developer
Note کتاب آموزش Parse کردن یک خبر خوان وردپرسی برای ویندوزفون The Arrow 0 981 23-04-2015 ساعت 09:24
آخرین ارسال: The Arrow
Note سوال ساخت تقویم فارسی در ویندوز 8.1 The Arrow 2 1,000 16-01-2015 ساعت 00:32
آخرین ارسال: The Arrow
Note میزان استفاده از رم با UserControl The Arrow 4 954 20-11-2014 ساعت 20:58
آخرین ارسال: The Arrow
Note دیتابیس SQLite در سی شارپ The Arrow 3 2,437 07-11-2014 ساعت 22:40
آخرین ارسال: VBProgrammer
Note FileAssociation در سی شارپ The Arrow 1 568 05-11-2014 ساعت 12:32
آخرین ارسال: SOFTAFZAR
Note آموزش کامل سی شارپ (ویدئو) xMAN 2 685 02-10-2014 ساعت 12:50
آخرین ارسال: xMAN
Note explorer سی شارپ cMan 1 485 30-08-2014 ساعت 12:07
آخرین ارسال: SOFTAFZAR
Note پیدا کردن متن در سی شارپ arfanz 7 879 27-08-2014 ساعت 01:10
آخرین ارسال: The Arrow

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:   1 مهمان